rame ochelari opticas

Rame ochelari

La cabinetele OPTICAS veti gasi sute de modele de rame de ochelari, din colectii internationale de actualitate, atat marci de prestigiu cat si rame de la producatori de optica medicala.

Gama de rame de ochelari cuprinde: rame din aliaje metalice, ochelari din acril (rame din plastic cu insertie metalica), rame din titan flex, rame din titan pur (100%), rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau rame cu surub.

Va asiguram ca veti gasi in cabinetele OPTICAS rame pentru orice tip de lentile, adecvate oricarei fizionomii si personalitati. In alegerea ramelor veti beneficia de asistenta si consultanta gratuita a specialistilor nostri care va vor face recomandari.


Lentile ochelari

  • Lentile din sticla minerala, sticla organica, policarbonat trivex;
  • Lentile sferice, cilindrice, prismatice si combinatii sferice-cilindro-prismatice;
  • Lentile subtiate, aplatisate (nu maresc ochiul) cu indice mare de refractie;
  • Lentile cu protectie totala impotriva razelor UV, la radiatiile emise de monitoare si la iluminatul artificial, colorari si filtre speciale;
  • Lentile cu grad de absorbtie variabil;
  • Lentile monofocale, bifocale si progresive.
lentile ochelari opticas

Va oferim toate tipurile de lentile garantate de furnizori prin certificate de calitate si garantie produse de firme consacrate in domeniul producerii de dispozitive medicale oftalmologice (ESSILOR, RODENSTOCK, ZEISS, KODAK sau HOYA), precum si lentile low-cost.

Dupa examinarea medicala specialistii nostri va pot recomanda lentile care vor respecta prescriptia medicala fara a va ignora stilul de viata.

Lentila progresiva prin constructia ei permite o trecere lejera de la vederea de aproape la vederea intermediara si in final vederea de distanta.

Cu ajutorul lentilelor progresive, vederea devine CLARA la orice distanta in mod natural utilizand o singura pereche de ochelari.

Mai multe detalii despre lentilele de vedere puteti afla aici.


lentile contact opticas

Lentile contact

Avem o gama completa de lentile de contact cosmetice sau cu dioptrii impreuna cu solutii de intretinere.

Mai multe detalii despre lentilele de contact puteti afla aici.