Servicii complete de optica medicala si oftalmologice

Pe langa serviciile de oftalmologie echipa noastra va pune la dispozitie si servicii complete de optica medicala, constand in produse de calitate care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra. Toate cabinetele Opticas sunt dotate cu aparatura computerizata pentru prelucrarea lentilelor.

Cabinetele Opticas au o echipa tanara si dinamica care-si propune sa fie in permanenta la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Din dorinta de a satisface cele mai exigente solicitari, de a castiga si pastra increderea celor care ne trec pragul, oferim clientilor nostri:

 • executie rapida a ochelarilor, conform cerintelor;
 • laboratoare moderne de optica medicala dotate cu echipamente de mare precizie;
 • livrare rapida si garantia acordata la produse, datorita unei selectii atente a furnizorilor cu care colaboram.

In cadrul cabinetelor Opticas, oferim pacientilor o gama variata de:

 • rame pentru toate categoriile de varsta (rame din materiale de buna calitate, rame produse de firme consacrate);
 • lentile de cea mai buna calitate pentru a va oferi o experienta vizuala exceptionala (lentile tratament antireflex multistrat cu tratament anti-zgarietura, lentile cu tratament oleofob si hidrofob, lentile asferice, lentile monofocale, bifocale si progresive, lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior, lentile cu protectie pentru calculator, lentile cu indice de refractie mare);
 • ochelari de soare cu lentile cu absorbtie maxima de UV, cu lentila polarizata;
 • accesorii pentru ochelari (tocuri, lavete, solutii de curatare, lantisoare).

Servicii oftalmologice

Cabinetele OPTICAS sunt dotate cu aparatura oftalmologica de investigatie ultramoderna (OCT 3D MAESTRO TOPCON, Visioffice) oferindu-va:

anatomia ochiului opticas

Cabinetele Opticas sunt dotate cu aparatul de ultima generatie OCT 3D MAESTRO TOPCON, cu ajutorul caruia sunt realizate masuratorile.


oct opticas

Cabinetele OPTICAS sunt dotate cu aparatura oftalmologica de investigatie ultramoderna (OCT 3D MAESTRO TOPCON, Visioffice) oferindu-va servicii oftalomologice de inalta calitate.

Tomografia in coerenta optica (OCT) este:

 • O metoda imaginistica moderna;
 • O metoda non-invaziva, non-contact, lipsita de complicatii, repetabila (fara riscuri, fara radiatii X). Patologia generala asociata nu reprezinta o contraindicatie;
 • Foloseste principiul interferometriei laser pentru a realiza achizitia “in vivo? de imagini reprezentative sectiunilor structurilor retiniene, cu o rezolutie de aproximativ 5-10 microni;
 • Se obtin imagini ale straturilor retiniene cu rezolutie spatiala inalta (10 microni), intreaga imagine structurala a ochiului.

Operatiuni efectuate:

 • masurarea axului antero-posterior al ochiului;
 • observarea unghiului camerular;
 • detectarea dezlipirilor de pe retina;
 • evidentierea anomaliilor vasculare;
 • scanarea nervului optic;
 • screening gloucom;
 • fund de ochi;
 • scanare pol anterior, pol posterior;
 • scanare macula, fovee.

Un alt aparat indinspensabil masuratorilor pentru lentile progresive este: Visioffice - un asistent pentru masuratori precise, aparat ce se gaseste in cabinetele Opticas pentru efectuarea acestor masuratori.

Visioffice

Visioffice aduce un sprijin diversificat, pentru ca pe langa funcţia de ajutor in vanzare, permite luarea unei masuri precise si rapide a tuturor parametrilor necesari. Astfel, permite inregistrarea dinamica a parametrilor de purtare intr-o secvenţa video, precum si masurarea comportamentului vizual propriu fiecarei persoane. In acest mod, adaptarea si indrumarea capata mai multa valoare, iar opticianul este mai convingator datorita punerii in valoare a competenţelor sale, dar si datorita unui echipament tehnic de inalta clasa.

Cu Visioffice, Essilor prezinta un sistem ce ofera un sprijin pretios la toate nivelele: optimizarea analizei nevoilor, alegerea lentilei, alegerea ramei, masurarea parametrilor de purtare.

Nevoile specifice ale celui ce poarta ochelari sunt sistematic determinate cu ajutorul unui chestionar. Intre altele, sunt luate in calcul urmatoarele criterii: sexul, varsta, activitatile obisnuite, hobby-urile, ochelarii purtati in prezent si eventualele probleme intampinate. Pe baza acestor informatii, Visioffice atribuie clientului unul din cele patru profiluri, permitand o argumentare perfectă adaptata acestuia.

Visioffice by Essilor opticas

Alegerea ramei devine mai usoara

Alegerea ramei este facilitata datorita functiei de fotografiere digitala si functiei de camera de luat vederi. Fotografiile pot fi tiparite si oferite clientului. Acest serviciu este important in special pentru clientii cu miopii puternice care au nevoie de un sfat mai important, dar si pentru clientii nehotarati care doresc sa-si consulte mai intai prietenii si/sau familia. In plus, Visioffice ofera raspunsuri in ceea ce priveste vederea si diferitele produse. Clientul poate astfel sa consulte el insusi diferitele module ale aparatulului si sa se informeze mai mult.

O masurare rapida si exacta

Ca sistem de centraj video, Visioffice determina rapid si precis parametrii necesari pentru toate lentilele existente pe piata. Printr-un simplu clic, se determina toti parametrii de purtare, precum si parametrii de centraj. Visioffice determina de asemenea, in exclusivitate, obiceiurile vizuale. Astfel, aceasta inovatie reprezinta unicul sistem de acest fel care poate masura parametrii de purtare, dar si comportamentul vizual propriu fiecaruia. Aparatul este de o precizie nemaiintalnita si extrem de rapid, ergonomic si usor de folosit: rezultatele sunt afisate pe ecran in 20 de secunde si se pot inregistra, daca doriti, direct in folderul clientului.

Cu ajutorul Visioffice-ului se elimina in totalitate riscurile masuratorilor gresite pentru purtatori, ce sunt atat de critice pentru adaptarea la lentilele progresive.